Logo

Nyílászáró beépítő állás 2024 Február

Mondjon búcsút a ki nem fizetett béreknek és a be nem jelentett munkának.

Google MyBusiness (8)
5/5

Nyílászáró beépítő állás Hollandiában, akár azonnali munkakezdéssel

Betegbiztosítást kínálunk

Amennyiben nálunk helyezkedik el, nem kell attól tartania, hogy rendelkezik-e betegbiztosítással, vagy sem.

Utazási költségtérítésben részesülhet

Utazási költségtérítésben részesülhet, ha a szállástól a munkavégzés pontos helye meghaladja a 30 km-t.

Hetente fizetünk 550-600 Eurót

Fizetését bármely EU-s országban található bankszámlára kérheti. Ne aggódjon tovább készpénzes kifizetések miatt.

Munkaszerződést biztosítunk

Amennyiben , a munkaszerződés garantált. Partnercégeinktől elvárjuk, hogy a dolgozók mindenféleképpen be legyenek jelentve.

Biztosítjuk a szállást

A szállás költsége Önt a fizetésen felül nem terheli.

Lépjen kapcsolatba velem

Munkavégzés helye: Hollandia

 Akár azonnali kezdéssel keressük leendő munkatársainkat nyílászáró beépítő pozícióba.

Hetente 550-600 euró (208,587 ft – 227,550 ft ) fizetést nyújtunk munkatársainknak, általános alkalmazotti munkakörben, 40 órás munkahetekben, 5 napos munkahéten keresztül. Az alapvető angol, német vagy holland nyelvtudás elengedhetetlen a hatékony kommunikációhoz és a feladatok precíz végrehajtásához. Azok, akik rendelkeznek külföldi munkatapasztalattal, kiemelt előnyben részesülnek. A szorgalmas és pontos munkavégzés elvárt. Elvárás továbbá a saját autó megléte. Előnyt jelent továbbá, ha saját szerszámmal rendelkezik és rendelkezik VCA vizsgával illetve BSN számmal.

Nyílászáró beépítő munkára lehet jelentkezni akár egyéni személyként, párban dolgozó kollégák vagy összeszokott brigádként. Munkavállalás ZZP-ként is lehetséges!

Az elvárt feltételekért cserében a munkáltató heti(40 óra munka) fizetést biztosít(€ 550-600, közös megelégedettség esetén ez növekedhet), munkáltató által fizetett betegbiztosítás és szállás. (2200 Euró / hó – 2400 Euró / hó) Nagyobb utazási távolságok esetén (30 km +) kilométer térítés. További építőipari állásajánlatokkal kapcsolatban keressen minket bizalommal!

Számunkra különösen értékesek azok a szakemberek, akik a nyílászáró-beépítés terén rendelkeznek több éves tapasztalattal, különös tekintettel a bejárati ajtók, beltéri ajtók és műanyag nyílászárók beépítésére. Fontos továbbá, hogy műanyag, fa, és aluminium nyílászárókkal is legyen tapasztalata. (továbbá ablak, beltéri ajtó beépítés lerakás, nyílászáró behelyezés, bejárati ajtó karbantartás) Ezek a tapasztalatok és készségek nem csupán a szokványos feladatokkal való hatékony megbirkózást teszik lehetővé, hanem kiterjedtebb munkák ellátására is alkalmasak, miközben szakértő módon alkalmazzák a nyílászáró beépítés technikát.

A nyílászáró beépítő állást csak gyakorlott szakembereknek ajánljuk. A különböző ajtók ablakok, ajtók beépítése szakszerűen, precízen és igényesen kell, hogy megvalósuljon. A munkavégzéssel kapcsolatos részletek telefonos egyeztetés útján kerülnek megbeszélésre.

A nyílászáró-beépítők teljesítményének maximális kiaknázása érdekében bizonyos követelményeknek kell megfelelniük. Ezen követelmények közé tartozik a VCA vizsga, amely elengedhetetlen a biztonságos munkavégzéshez és az állás betöltéséhez. Emellett a holland adószám (BSN szám) megléte is szükséges a törvényes foglalkoztatás és a bérezésükhöz kapcsolódó adminisztrációs kötelezettségek teljesítéséhez.

A munka, állás kezdetének időpontja személyes megbeszélés tárgyát képezi. Nálunk találhatóak a legjobb állások.

A nyílászáró munkáról bővebben (műanyag, fa, aluminium)

Azoknak a nyílászáró-beépítő munkatársainknak, akik rendelkeznek kiterjedt tapasztalattal, hasonlóan előnyös lehetőségeket kínálunk, mint a minden más dolgozónknak. Fizetésüket hetente pontosan és az általuk megadott bármely EU-s bankszámlára utaljuk, biztosítva ezzel a pénzügyi stabilitást és biztonságot. Mi minden héten fizetünk, nem kell attól aggódnia, hogy alkalmazotti munkavégzése során borítékban kapja meg fizetését. Ez általános eljárás nálunk és partnercégeinknél.

Ez a megközelítés nem csupán pénzügyi stabilitást és biztonságot jelent munkatársaink számára, hanem hangsúlyozza az alkalmazottak kényelmének és jólétének fontosságát. Azoknak, akik korábban problémákat tapasztaltak a bérfizetések terén, biztosítunk egy megnyugtató megoldást, amely segíti az anyagi tervezést és a pénzügyi biztonság elérését.

Az EU-s bankszámlára történő utalás lehetővé teszi az alkalmazottaink számára globális hozzáférést jövedelmükhöz, különösen akkor, ha külföldön dolgoznak vagy tartózkodnak. Ez egyszerűsíti az anyagi tranzakciókat, és a választható bankszámla lehetősége segíti az alkalmazottakat pénzügyeik hatékonyabb kezelésében és a pénzük hatékonyabb felhasználásában.

Amennyiben partnercégeinknél vállal nyílászáró beépítő munkát, az alkalmazott pozíciója a kollektív munkaszerződésében foglaltak szerint lesz meghatározva, és a fizetés is ennek megfelelően alakul. A heti 550-600 euró már magában foglalja a szállásdíjat is, és további betegbiztosítást is biztosítunk. Sok magyar Kft magyarországon jelenti be dolgozóit, így nem részesülnek a Hollandiában érvényes juttatásokban.

Cégünk, a Hunflex Tanácsadó Kft., továbbra is olyan partnercégeket részesít előnyben, amelyek a legkimagaslóbb céges értékeléseket és minősítéseket tudhatják magukénak. A munkavégzés helye Hollandia, és fontosnak tartjuk, hogy minden munkavállalónk megfelelő jövedelmet és munkakörülményeket élvezzen. A heti 40 órás munkaidő mellett utazási költségtérítés is jár azoknak, akiknek a szálláshelyüktől a munkahelyig több mint 30 kilométeres utat kell megtenniük. Ez a szolgáltatás segít csökkenteni az utazási költségeket és kényelmesebbé teszi a munkába járást.

További részletekért keressen bizalommal!

A Hunflex Tanácsadó Kft. vállalkozók jelentkezését is várja.

Nálunk lehetősége van egyéni vállalkozóként (ZZP) is elhelyezkedni. Aktuális állások megtekintése.

Mi is az a ZZP?

A ZZP egy mozaikszó Hollandiában, amely a “zelfstandige zonder personeel” kifejezésre utal, magyarul pedig annyit jelent, mint “önálló vállalkozó személyzet nélkül”. Az egyéni vállalkozók vagy ZZP-k Hollandiában olyan személyeket vagy vállalkozásokat jelölnek, akik saját vállalkozásukat vezetik, de nem alkalmaznak más munkavállalókat. A ZZP-ként tevékenykedő személyek gyakran önállóan dolgoznak, és különböző szolgáltatásokat nyújtanak más vállalkozásoknak vagy ügyfeleknek.

Fontos tudni, hogy a ZZP státusz és az önfoglalkoztatottak helyzete Hollandiában jogilag és adóügyileg folyamatosan változhat. Nem árt szakértővel konzultálni, ha önálló vállalkozás indítására készül, vagy ha részletes információkat szeretne kapni az önfoglalkoztatással kapcsolatos kötelezettségekről és előnyökről Hollandiában. A szakértő segítségével pontosabb és aktuálisabb információkhoz juthat a holland jogrendszer és adózási rendszer változásaival kapcsolatban.

Amit rólunk tudni érdemes

Cégünk immár több mint 13 éve tevékenykedik munkaerő közvetítés területén, és ezen idő alatt a piac meghatározó szereplőjévé vált. Eredményeink hátterében az elkötelezettségünk és elhivatottságunk a dolgozóink iránt áll, melyek hosszú távú sikerünk alapját képezik.

A munkaerő közvetítés fontosságát felismerve, arra törekszünk, hogy minden dolgozónk számára megbízható munkahelyet biztosítsunk, ahol megfelelő munkaszerződéssel és előre kiszámítható fizetéssel számolhatnak. Az ilyen értékek irányítják tevékenységünket mindennapjaink során.

Mint a piacon hosszú évek óta jelenlévő vállalkozás, büszkék vagyunk elért eredményeinkre és referenciáinkra. Az egyedi igények figyelembevételével minden dolgozónkkal személyre szabott megközelítést alkalmazunk. Célunk, hogy minden kollégánknak megtaláljuk a legmegfelelőbb munkahelyet és pozíciót, figyelembe véve képességeiket és ambícióikat.

Nem csupán egy közvetítő céget képviselünk, hanem egy olyan szervezetet, amely elkötelezett azért, hogy az emberek számára jobb jövőt teremtsünk. Az elégedett dolgozóink számára biztosítjuk a legjobb referenciákat, és örömmel látjuk, hogy szolgáltatásainkkal hozzájárulhatunk a munkavállalók és munkaadók sikeres együttműködéséhez. Weboldalunkon részletes információkat talál arról, hogyan segíthetünk Önnek megtalálni a megfelelő munkát.

Köszönjük, hogy felkereste weboldalunkat, és bizalmát hozzánk fordította. Reméljük, hamarosan elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük Önt is. Ha kérdése van, állunk rendelkezésére, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.

A Hunflex Tanácsadó Kft. továbbra is kőműves, festő és számos más építőipari munkakörben várja az érdeklődőket a weboldalán. A legjobb állások és munkalehetőségek nálunk találhatóak.

Miért érdemes külföldön munkát vállalni?

A keresés mindig nehéz. Legyen szó autóról, termékekről, ugyanakkor a megfelelő munkahely és munkakörnyezet még ettől is nagyobb feladat. Az ember az élete nagy részét a munkahelyén tölti, így nem árt megygyőződni arról, hogy pontosan hol is fog elhelyezkedni. Rengeteg álláshirdetés található. a profession és egyéb oldalakon, ugyanakkor a lényegről nem beszélnek: a gipszkartonos állás biztosságáról, a korrektségről a pénzbeli juttatás terén, illetve az elvégzendő munkáról.

Mi azon kevés cégek egyike vagyunk, akik örömmel jelenthetik ki, hogy rengeteg elégedett dolgozónk van, akik szívesen ajánlanak minket. A Hunflex Tanácsadó kft munkavégzés szempontjából a legjobb választás.

Fontos kiemelni a holland életkörülményeket is. Tökéletes összehasonlítási alapként szolgálhat Budapest is. A legjobb kereseti lehetőségek az ország nyugati részén illetve a nagyvárosok agglomerációjában találhatóak. (Debrecen, Budapest, Pécs, Győr stb.)

Budapest és környéke sok lehetőséget kínál, mégis sok érv szól Hollandia mellett.

 • Magas életszínvonal és stabilitás: Hollandia a magas életszínvonaláról és stabilitásáról ismert. Az ország gazdasága erős és diverzifikált, és a kormány fenntartható gazdaságpolitikával rendelkezik.
 • Multikulturális környezet: Hollandia egy rendkívül multikulturális ország, ahol az emberek nyitottak és elfogadók. Az angol nyelv gyakran használt, ami megkönnyíti a külföldiek számára az integrációt.
 • Versenyképes fizetés és juttatások: A holland munkaerőpiac versenyképes fizetést és juttatásokat kínál. Emellett az alacsony munkanélküliségi ráta és a magas életszínvonal hozzájárul a stabil anyagi helyzethez.
 • Munkavégzés és magánélet egyensúlya: A munkáltatók támogatják a rugalmas munkaidőt és az otthoni munkavégzést, ami elősegíti a professzionális és a személyes élet közötti harmóniát.
 • Infrastruktúra és közlekedés: Az ország kiváló közlekedési infrastruktúrával rendelkezik. Jól fejlett vasúti és közúti hálózata könnyűvé teszi az utazást, és az európai országok könnyen elérhetők.

Most nézzük meg, hogyan hasonlítható össze Hollandia és Budapest a munkavállalás szempontjából.

  • Fizetések és költségvetés: Bár a holland fizetések általában magasabbak lehetnek, a budapesti költségek alacsonyabbak lehetnek. Budapesten élve az életszínvonal lehetőséget adhat megtakarításra. Ugyanakkor figyelembe kell venni, hogy a heti keresetét a szállás költsége már nem terheli (Budapest drágább)

  • Nyelvi kihívások: Hollandia angolbarát, de a helyi nyelv a holland, ami tanulást igényelhet. Budapest és környéke nem igényel angol tudást.

  • Kulturális különbségek: Mindkét helyen más kultúrát találunk. Hollandia multikulturális, míg Budapest és a környező települések vonatkozásában erősen érződik a kelet-európai kultúra.

Mindkét helyszín előnyökkel rendelkezik, és a választás számos egyéni tényezőtől függ, mint például a preferenciák, a karriercélok és az életstílus. Fontos átgondolni, hogy melyik környezet illeszkedik leginkább az egyén egyedi igényeihez és elvárásaihoz. Az aktuális állások megtekintése lehetséges a Facebook oldalunkon is.