Logo

Gipszkartonos munka 2024 Február

Mondjon búcsút a ki nem fizetett béreknek és a be nem jelentett munkának.

Google MyBusiness (8)
5/5

Gipszkartonos munka külföldön, Hollandiában. Akár azonnali kezdéssel keressük!

Betegbiztosítást kínálunk

Amennyiben nálunk helyezkedik el, nem kell attól tartania, hogy rendelkezik-e betegbiztosítással, vagy sem.

Utazási költségtérítésben részesülhet

Utazási költségtérítésben részesülhet, ha a szállástól a munkavégzés pontos helye meghaladja a 30 km-t.

Hetente fizetünk 575-600 Eurót

Fizetését bármely EU-s országban található bankszámlára kérheti. Ne aggódjon tovább készpénzes kifizetések miatt.

Munkaszerződést biztosítunk

Amennyiben , a munkaszerződés garantált. Partnercégeinktől elvárjuk, hogy a dolgozók mindenféleképpen be legyenek jelentve.

Biztosítjuk a szállást

A szállás költsége Önt a fizetésen felül nem terheli.

Lépjen kapcsolatba velem

Amit a gipszkarton szerelő állással kapcsolatban tudni érdemes

Akár azonnali kezdéssel keressük leendő munkatársainkat gipszkartonos pozícióba.

Gipszkarton szerelő szakembereknek heti 575-600 eurós (217350 Ft – 226800 Ft) fizetést kínálunk (40 órás munkaidőben, 5 nap/hét).  A munkavégzéshez elengedhetetlen az alapvető angol, német vagy holland nyelvtudás, ami segíti az alkalmazottakat a hatékony kommunikációban és a feladatok pontos végrehajtásában. Azok, akik rendelkeznek külföldi munkatapasztalattal, előnyben részesülnek. Elvárt a szorgalmas, pontos munkavégzés.

Azok a gipszkartonosok, akiknek van tapasztalatuk a fémprofilos rendszerek összeállításában, és ismerik a kazettás mennyezetek szerelését, különösen értékesek számunkra. Ezek a készségek lehetővé teszik, hogy szélesebb körű feladatokat lássanak el, és hatékonyan alkalmazzák a gipszkartonos technikát. Ezen felül, a rajzolási készség és a dupla lapozásban való tapasztalat is előnyt jelent, mivel ezek a munkakörben előforduló speciális feladatokkal kapcsolatosak.

Annak érdekében, hogy a gipszkartonosok a munkakörükben maradéktalanul el tudjanak helyezkedni, bizonyos követelményeknek kell megfelelniük. Az egyik ilyen követelmény a VCA vizsga, ami a biztonságos munkavégzéshez és a munka megkezdéséhez elengedhetetlen. Ezenkívül a holland adószám (BSN szám) szükséges, amely lehetővé teszi az alkalmazottak számára a törvényes foglalkoztatást és a bérezésükhöz kapcsolódó adminisztrációs kötelezettségek teljesítését.

Munkatársainknek lehetősége van a szakmai fejlődésre, a készségeik bővítésére és a stabil karrier építésére. A gipszkartonos munka nemcsak jövedelmező lehetőséget kínál, hanem a tapasztalatok és készségek gazdagításával is hozzájárulhat a szakmai növekedésükhöz. Aki vállalkozó szellemmel és elhivatottsággal rendelkezik, számíthat a sikeres és hosszú távú munkalehetőségekre.

A munkakezdés napja személyes megbeszélés tárgya. A legjobb állások nálunk találhatóak.

A gipszkartonos munkáról bővebben

Gyakorlott gipszkartonos munkatársaink számára kínált előnyök kiterjednek a pénzbeli juttatásokon túl. Fizetésüket hetente és pontosan az Ön által megadott bármely EU-s bankszámlára utaljuk. Ennek az általunk alkalmazott modern fizetési rendszernek köszönhetően Ön többé nem kell aggódnia a ki nem fizetett bérektől vagy a készpénzes kifizetésektől.

Ez a gyakran népszerű pénzügyi stabilitást és biztonságot jelent a munkatársaink számára, és azt mutatja, hogy komolyan vesszük az alkalmazottaink kényelmét és jólétét. Azok számára, akik korábban tapasztalták a késedelmes bérfizetések vagy a készpénzes fizetések problémáit, most megnyugtató megoldást kínálunk, amely segíti az anyagi tervezést és a pénzügyi biztonság elérését.

Ezen kívül az EU-s bankszámlára történő utalás lehetővé teszi az alkalmazottaink számára, hogy globálisan hozzáférjenek jövedelmükhöz. Ennek révén egyszerűsödik az anyagi tranzakciók lebonyolítása, különösen akkor, ha az illető külföldön dolgozik vagy tartózkodik. A választható bankszámla lehetősége segít az alkalmazottainknak a pénzügyeik hatékonyabb kezelésében és a pénzük jobb kihasználásában.

Partnercégeink gipszkartonos munkakörben munkavégzés céljából foglalkoztatják Önt. Ez azt jelenti, hogy az Ön kollektív munkaszerződésében foglalt pozíciója is gipszkartonos. Fizetése, amennyiben minket választ, a kollektív munkaszerződésben foglaltaktól nem tér el.

A fent említett 575-600 Euró hetente már tartalmazza a szállást is. Mindezen felül betegbiztosítást igazoló okmányt is biztosítunk.

A Hunflex Tanácsadó kft. továbbra is azon partnercégeket részesíti előnyben, amelyek a legkimagaslóbb céges értékelések és minősítések birtokában állnak. A munkavégzés helye Hollandia (Ausztria nem tartozik érdekeltségi körünkbe.)

Cégünk heti 40 órás munkaidőt kínál minden dolgozó számára, és fontosnak tartjuk, hogy az általunk kiközvetítettek megfelelő jövedelmet és munkakörülményeket élvezhessenek. Emellett, amennyiben a munkavállalónak a szálláshelytől a munkahelyig több mint 30 kilométeres utat kell megtennie, utazási költségtérítésben részesül. Ez a szolgáltatás segít az alkalmazottaink számára csökkenteni az utazással kapcsolatos kiadásokat és kényelmesebbé teszi a munkába járást.

Gipszkartonos munka vállalkozóknak (ZZP) is.

Nálunk lehetősége van egyéni vállalkozóként (ZZP) is elhelyezkedni.

Mi is az a ZZP?

A ZZP egy rövidítés, ami Hollandiában az “zelfstandige zonder personeel” kifejezésre utal, és magyarul azt jelenti: “önálló vállalkozó személyzet nélkül”. A ZZP vagy egyéni vállalkozó Hollandiában olyan személyt vagy vállalkozást jelent, aki saját vállalkozását működteti, de nem alkalmaz másokat. A ZZP-ként működő személyek gyakran önállóan dolgoznak, és különböző szolgáltatásokat nyújtanak más vállalkozásoknak vagy ügyfeleknek.

Fontos megjegyezni, hogy a ZZP státus és az önfoglalkoztatottak helyzete Hollandiában jogilag és adóügyileg is folyamatosan változhat. Érdemes szakértővel konzultálni, ha saját vállalkozás indítását tervezi vagy ha részletes információkat szeretne az önfoglalkoztatással kapcsolatos kötelezettségekről és előnyökről Hollandiában.

Mit is kínál a hollandmunkak.hu? Amit a profession vagy a google nem említ.

Cégünk több mint 13 éve munkaerő közvetítéssel foglalkozik, és azóta a piac egyik meghatározó szereplőjévé vált. Az évek során több mint 100 elégedett dolgozót sikerült kijuttatnunk megbízható munkáltatókhoz. A hosszú távú sikerünk titka az elkötelezettségünk és az elhivatottságunk a dolgozóink iránt.

Munkaerő közvetítéssel foglalkozva tudjuk, mennyire fontos az embereknek megbízható munkahelyet találni, ahol megfelelő munkaszerződéssel és pontos, előre kiszámítható fizetéssel számolhatnak. Ezek az értékek irányítják mindennapi tevékenységünket, és azokra törekszünk, hogy minden dolgozónk számára ilyen lehetőségeket teremtsünk.

Azon túl, hogy több mint egy évtizede vagyunk jelen a piacon, büszkék vagyunk azokra az eredményekre, amelyeket elértünk. Azt szem előtt tartva, hogy minden ember egyedi igényekkel rendelkezik, egyéni megközelítést alkalmazunk minden dolgozónkkal. Célunk, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb munkahelyet és munkakört minden egyes kollégánk számára, figyelembe véve képességeiket és ambícióikat.

Nem csupán egy közvetítő cég vagyunk, hanem egy olyan társaság, amely szívvel-lélekkel tesz meg mindent azért, hogy az emberek számára jobb jövőt építsünk. Az elégedett dolgozók a legjobb referenciáink, és büszkék vagyunk rá, hogy széles körű szolgáltatásainkkal hozzájárulhatunk a munkavállalók és munkaadók sikeres együttműködéséhez.Weboldalunkon megtalálhat minden szükséges információt arról, hogyan segíthetünk Önnek megtalálni a megfelelő munkát, vagy a legjobb munkaerőt a vállalkozásának. Böngéssze át álláshirdetéseinket, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy személyre szabott segítséget kapjon a munkaerő közvetítés terén.

Köszönjük, hogy felkereste weboldalunkat, és hozzánk fordult segítségért. Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük. Ha kérdése van, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. 

Kőműves, festő és sok más építőipari munka várja Önt a Hunflex Tanácsadó kft. (www.hollandmunkak.hu) honlapján. Továbbra is keresünk jelentkezőket!

A legjobb állások, munkák nálunk találhatóak.